Antalya’da hizmet gitmeyen yer kalmıyor

120 haneli Bayırkozağacı’nda yol çalışması 

 

Antalya’nın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 120 hanenin yaşadığı Alanya’nın Bayırkozağacı Mahallesi’nin dar olan çukurla dolu yolunu genişleterek asfaltlıyor. “Bugüne kadar hiç böyle hizmet görmedik” diyen mahalle sakinleri Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri, Alanya ilçesine bağlı Bayırkozağacı Mahallesi grup yolunda deforme olan bölgeleri söktü. Dar bölgeleri genişleten ekipler, ihtiyaç duyulan yerlere büz koydu. Hazırlık çalışmalarının ardından 8 kilometrelik grup yolunda ekipler, ara vermeden sathi asfalt kaplamasına başladı. Asfalt ekipleri hummalı bir çalışmayla grup yolunu konforlu ve güvenli hale getiriyor. 

 

BÖYLE HİZMET GÖRMEDİK

Yapılan çalışmadan son derece memnun olan mahalle sakinleri, “Bugüne kadar böyle hizmet görmedik” diyerek Başkan Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. Mahalle sakinlerinden Hüseyin Sönmez, “Yolda her yer çukurdu. Yıllardır hiç çalışma görmemiştik. Yapana, yaptırana, teşekkür ederiz” dedi.  

 

VİRAJLAR GENİŞLEDİ

Mahalle sakinlerinden Hüsnü Er de özellikle virajların çok büyük tehlike yarattığını belirterek, “Yolumuz çok dar ve sıkıntılıydı. Bir kamyon geldiği zaman virajlardan dönüş yapamıyordu. Yolumuz çukur doluydu. Hem genişletildi hem asfaltlandı. Şimdi Tır bile dönecek hale geldi” diye konuştu. 

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Bayırkozaağacı Muhtarı Ahmet Yazar da yol için Başkan Muhittin Böcek’ten talepte bulunmasının ardından kısa sürede asfaltlandığını söyledi. Başkan Böcek’e teşekkür eden Muhtar Yazar, “Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun. Personel çok güzel çalışıyor” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni