Unutulmaz Anların Vazgeçilmez Dünyası: “Vera Palas”

Vera Palas Resort Hotel konuklarına, hayatlarının her döneminde hatırlayacakları değerli anlar yaratan, benzersiz bir dünya!



Doğanın ve denizin, yeşilin ve mavinin bir arada olduğu ender düğün mekanlarından olan Vera Palas, havuz başı organizasyonlarıyla konuklarını hem şaşırtıyor hem de hayran bırakıyor. Üstelik bu "havuz" bildiklerinizden çok farklı, eğlenceli ve fantastik!



Türkiye'nin birçok yerinden gelen çiftin, ömür boyu unutamayacakları bir düğün organizasyonu için Vera Palas'ı seçmesi tesadüf değil. Sayısız ayrıcalığının yanı sıra otelin en çok dikkati çeken yanı: Doğanın ortasında konumlandırılmış sıra dışı bir havuz bulundurması.



Vera Palas'ın havuzunu diğer otellerden farklı kılan özelliği tasarımındaki yaratıcı tercihler. Havuzun tam ortasına inen şatafatlı merdivenin sonunda geniş bir platform bulunuyor. Gelin ve damadın ilk danslarını gerçekleştirdikleri, nikahlarının kıyıldığı bu platformun en ilgi çekici yanı ise havuzun tam üstünde ve denize sıfır bir konumda bulunması.



Vera Palas'ın sahibi Batuhan Çakır, konseptle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor: "Vera Palas Resort Hotel içerisinde hayat bulan bu konsept, Türkiye'de yalnızca bizim otelimizde mevcut. Vera'yı Türkiye'de diğer düğün mekanlarından ayıran fark, konseptin doğa içinde, denize sıfır konumlanması ve merdivenin sahip olduğu ihtişam. Bu neden önemli? Düğün, bir kez yaşanan bir olay ve biz bu değerli olayın ne denli ağır bir sorumluluk gerektirdiğinin farkındayız. Misafirlerimizin beklentilerini en küçük ayrıntısına dek karşılayabilmek ise lütuf değil, bizzat görevimiz."



Son derece ilgi duyulan konsept; artık gelenekselleşmiş, ritüel halini almış bir aktiviteye de ev sahipliği yapıyor: Düğün sonunda damat, arkadaşları tarafından havuza atılıyor!



Sırf damadın havuza atıldığını görmek için bile gelin tarafının tercih edeceğini düşündüğümüz bu konseptiyle Vera Palas, Bursa'nın Gemlik ilçesinde misafirlerini bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni