Umut Turnuvası şampiyonu Adana Demirspor oldu

Çukurova Belediyesi tarafından depremden etkilenen çocuklar için düzenlediği Sporun Gülen Yüzü Umut Turnuvasında şampiyon Adana Demirspor U 11 Takımı oldu.

18 takımın katıldığı, toplamda 80 maçın oynandığı bir buçuk ay süren turnuvanın kapanış töreni Gündüz Tekin Onay Tesislerinde yapıldı. Törenden önce yapılan final maçında Adanaspor U 11 Takımı 4-0 yenen Adana Demirspor U 11 Takımı şampiyon oldu. Turnuvada Kuzey Atlasspor üçüncü, Bayındırlık Yapıspor da üçüncü oldu.

Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, turnuvada kaybedenen olmadığını her takımı şampiyon olarak gördüğünü söyledi. Başkan Soner Çetin, “18 takımın katıldığı turnuvada 80 maç yapıldı ve bir buçuk ay süren bir turnuva gerçekleşti. Her zaman söylediği gibi kaybeden takım olmayacak her takım kazanacak demiştim. Dereceye giren tüm takımları kutluyorum. Kupayı alan Adana Demirspor U 11 Takımını kutluyorum nice başarılara imza atacaklarına inanıyorum. İkinci olan Adanaspor U 11 Takımı oyuncularını da gözlerinden öpüyorum” dedi.

Çocuklara spora devam etmelerini öğütleyen Başkan Soner Çetin, “Sporla uğraşan çocuklar başarılı olur, kötü alışkanlıklardan uzak durur. Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olur” şeklinde konuştu.

Törende konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da katılan takımları kutlayarak, turnuva dolayısıyla Başkan Soner Çetin’e teşekkür ettiler.

Konuşmalarından ardından dereceye giren takımlara kupaları verildi. Törene TFF Bölge Müdürü Arif Oflaz ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı