Seferihisar’da Tarım Kredi Kooperatifine yoğun ilgi

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan indirimli satışlar tüm Türkiye’de olduğu gibi Seferihisar’da da büyük ilgi görüyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde başlayan indirimli satışlar Seferihisar’da da yoğun ilgi görüyor. Özellikle temel ihtiyaç maddelerinde uygulanan önemli indirimler vatandaşları memnun ediyor. Vatandaşın sıklıkla ihtiyaç duyduğu ürünleri kapsayan indirimli ürünler içinde makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, bal, zeytin, çay, sebze ve meyveler, temizlik malzemeleri, peçete, rulo havlu, kolonya ve bebek bezi gibi pek çok ürün bulunuyor.

 

Yüzde 30’a varan indirimlerin uygulandığı sarı etiketli ürünlere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle raflarda tükenen ürünlerin hızla tekrar tedarik edildiğini vurgulayan Seferihisar Tarım Kredi Kooperatif Müdürü İsmet Tosun, “Vatandaşlarımızın özellikle temel tüketim maddelerine çok daha uygun fiyatlı olarak ulaşabilmesi için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlattığımız indirim uygulamasına duyulan yoğun ilgi nedeniyle hızla tükenen ürünlerin tedariği noktasında titizlikle çalışıyor takibini anlık olarak yapıyoruz. Rafta yerini alan ürünler aynı gün içinde tükenebiliyor. Vatandaşların indirimli tüm ürünlere her an ulaşabilmesi için depo sevkiyatlarımızı arttırdık” ifadelerini kullandı.

 

“En kaliteli ürüne en iyi fiyatla burada ulaşıyoruz”       

Tarım Kredi Marketinden alışveriş yapan, indirim uygulanan temel ihtiyaç malzemelerindeki fiyatların diğer marketlere göre çok daha düşük olduğunu ifade eden Şahabettin Öztürk, “Kalite yönünden çok memnunuz ve fiyatlar da gün geçtikçe da iyi seviyelere geliyor. Ben düzenli olarak market fiyatlarını takip ederim. Yirmi yıla yakın market işletmeciliği yaptım. Tüm ürünlerin hem markalarını hem de güncel fiyatlarını bilirim. Sadece Seferihisar’da değil şehir dışındaki market fiyatlarını da takip ediyorum ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleriyle kıyaslıyorum. Pek çok üründe pek çok markada en kaliteli ürüne en iyi fiyatla burada ulaşıyoruz. Burada çalışan personel de ürün kalitesi de çok güzel. İndirimlerin devam etmesi de bizi memnun ediyor” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Tarım Kerdi Kooperatif Marketlerinde başlatılan indirim uygulamasına vatandaşın gösterdiği ilgiden ve uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Son zamanlarda serbest piyasada gerçekleşen yüksek fiyatlar sebebiyle hemşehrilerimiz rahat bir nefes almakta zorlanıyordu. Zincir marketlerin yüksek fiyat politikasının önünde hemşehrilerimiz için uygun bir alternatif olarak duran Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin sayısı da ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de artacak. Bu konuda hemşehrilerimizden gelen talepleri Tarım Kredi Kooperatifine ilettik ve onlar da yeni yer arayışına girdiler. Vatandaşın gıda ve benzeri ürünleri daha taze, sağlıklı ve ucuz elde etmesi için yapılan bu çalışma başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Devletimizde bu konuda hassasiyetle önlemler alıyor. Tarım Kredi Kooperatiflerinin kuruluşunun bir amacı da çiftçilerimize sahip çıkmak ve her an yanlarında olmaktır. Bu da hem üreticilerimizin gelirlerini arttıracak hem de hemşehrilerimizin ev ekonomisine yansıyacaktır diye düşünüyorum. Seferihisar’daki çalışmalar şu an genel olarak hemşehrilerimizi memnun etmiş görünüyor. Bu vesileyle burada oluşturulan çalışmaları yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni