R+T Turkey Kapılarını Açtı

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen 5.Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı R+T Turkey, 20 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Güneşten koruma ve otomatik kapı sistemleri alanında Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki tek uluslararası ticaret fuarı olan R+T Turkey 5. kez Türkiye ekonomisi ve ihracatı için önemli bir kanal oluşturuyor. Fuara Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

 

Aralarında sektörün lider firmalarının yer aldığı 100’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapan fuar; yatırımcı, üretici, perakendeci, bayi, satış mağazası, toptancı, distribütör, mimar, iç mimar, inşaat mühendisi gibi tüm sektör ilgililerini sektörün tek uluslararası ticaret platformunda bir araya getiriyor. 

 

EN SON TEKNOLOJİLER BU FUARDA

R+T Turkey Fuarı’nda kepenk, panjur gibi ürünlerin otomatik çalışmasını sağlayan Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli elektrikli tüp motor, tamamen Türk tasarımcılar tarafından hayata geçirilen ışıklı raylı pergola sistemleri ve son dönemde açık alanlarda sıklıkla karşılaştığımız bioclimatik sistemli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bioclimatik sistem özellikle yüksek kaliteli, temiz hava sağlayarak halk sağlığının korunması açısından kritik rol üstlenmesinin yanı sıra sızdırmazlık özelliği ile de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

 

R+T Turkey, Türkiye pazarını Alman şirketleri için önemli bir ticaret merkezi olarak gören Almanya Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylem Bakanlığı (BMWK) tarafından finansal olarak destekleniyor ve 6 Alman şirketin yer aldığı resmi Alman Pavilyonu katılımı ile gerçekleştiriliyor. Messe Stuttgart'tan bir temsilcinin, katılımcı heyetine eşlik ettiği ve ilgili profesyonel ziyaretçilere sektördeki güncel gelişmeler hakkında ilk elden bilgi verdiği fuar Alman endüstrisindeki en son gelişmelere özel ilgi duyan herkes için doğru adres olma özelliğini taşıyor.

 

TUTUŞMAYAN PERDELER YANGINI ENGELLİYOR

Fuar, İç ve Dış Gölgelendirme Sistemleri (Güneşten Korunma Sitemleri), Tenteler, Panjurlar, Kepenkler, Pergolalar, Stor Perdeler, Teknik Tekstil Ürünleri ile diğer ilgili ürün ve teknolojileri kapsıyor. Ayrıca İnsan hayatındaki riski en aza indirmek için geliştirilen alev almaz kumaştan üretilen ve geri dönüştürülebilen perdeler fuarda ilgi görüyor. Kumaşın alev almamasında kullanılan cam lifi kaplama önemli rol oynuyor.

 

FUAR İKİ KATI BÜYÜMEYE ULAŞTI 

Metrekare bazında iki katı büyüme yaşandığına dikkat çeken Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “Büyüme stratejilerimize her yıl bir yenisini daha ekliyoruz. Mevcut katılımcılarımızın stantlarını ve hedeflerini büyütme doğrultusundaki taleplerine cevap vermek adına fuarı İFM (İstanbul Fuar Merkezi) 9.ve 10. Salonlara taşıdık ve 2019 yılına göre metrekare olarak iki katı bir büyümeye ulaştık. Bu anlamda, fuara katılan ulusal ve uluslararası firmalar ürün ve teknolojilerinin güncel gelişmelerine ilgi duyan tüm sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini stantlarında ağırlayacak. Fuarımıza; Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Irak, Romanya, Rusya, Almanya, Fas başta olmak üzere 100’e yakın ülkeden ziyaret gerçekleşecek” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni