Mutlu Akü, Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yeni teknoloji ve çevreci ürünlerini tanıtacak

Türkiye’de ve bölgede yarım asırdır akü sektörünün önde gelen firmalarından biri olan  Mutlu Akü, 13-17 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yeni teknoloji ve çevreci ürünlerini bir kez daha görücüye çıkardı. 

 

Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara yeni ürünlerini tanıtacak olan Mutlu Akü, Automechanika Frankfurt Fuarı’nda, fuar ziyaretçileriyle bir araya geldi. 

 

Otomotiv endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen Automechanika Fuarı, 13-17 Eylül tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenleniyor. Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı’nda 4.1, E52 nolu stantta yer alan Mutlu Akü, dünyanın dört bir yanından gelen fuar ziyaretçilerine yeni ürünlerini tanıtacak.

 

Farklı kullanım alanlarına göre farklı aküler

İstanbul’da olduğu gibi Frankfurt’ta da farklı kullanım alanı ve segmentlere yönelik akülerini de sergileyen Mutlu Akü, fuarın ilk gününde katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bu kapsamda; hibrit binek ve ticari araçlar ile UPS ve telekomünikasyon sektöründe kullanılan özel lityum aküler, forklift, transpalet gibi istif makinaları için üretilen traksiyoner lityum aküler, akıllı taşıma sistemlerinin kullanıldığı depolar ve üretim alanları için AGV aküleri, güneşten elde edilen enerjiyi depolayarak gerektiğinde kullanıma sunabilen ev tipi enerji depolama sistemleriçevreci ve teknolojik özellikleri ile fuarda öne çıkıyor. 

 

Diğer yandan, marş olarak bilinen starter amaçlı kullanım için; SFB, EFB, AGM ve JEL teknolojili ürünler de otomotiv sektörü, deniz yolu ulaşım araçları ve diğer kullanım alanlarıyla fuar katılımcılarının ilgisini çeken ürünler arasında yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni