Gençlerin kariyer yolculuklarına Yorglass imzası

Yarım asırlık cam devi Yorglass, ODTÜ Kariyer Fuarı’nda genç yeteneklerle bir araya gelmeye hazırlanıyor

 

Cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass, Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinin başında gelen ODTÜ’nün hayata geçirdiği Kariyer Fuarı’ndaki yerini alıyor. ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ KPM) ev sahipliğinde 17-18 Kasım tarihlerinde fiziki olarak gerçekleşecek fuarda Yorglass, İnsan Kaynakları departmanı olarak gençlerle buluşmaya hazırlanıyor. Eğitime verdiği destek ve hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken şirket, her yıl çok sayıda öğrenci ve mezunun ziyaret ettiği ODTÜ Kariyer Fuarı’nda gençleri standında ağırlayacak. 

 

Geleceği referans alan cam çözümleriyle sektöre öncülük eden Yorglass, geleceği şekillendirecek gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ KPM) ev sahipliğinde 17-18 Kasım tarihlerinde yapılacak fuara katılmaya hazırlanan şirket, genç yeteneklerin kariyer yolculuklarına rehberlik etmeyi hedefliyor. Yorglass’ın standını ziyaret edecek öğrenciler ise şirketin İK yetkilileriyle bire bir görüşebilme, staj ve iş pozisyonları hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak.

 

Genç yetenekler Yorglass staj programıyla tanışıyor

Öğrencilerle iş dünyası arasında bir köprü oluşturmak amacıyla her yıl güz ve bahar dönemlerinde düzenlenen ODTÜ Kariyer Fuarı’nın genç yetenekler için önemine değinen Yorglass İnsan Kaynakları Direktörü Ayşe Doğruöz; “Modern iş dünyası, interaktif ve oldukça dinamik bir zeminde ilerliyor. Dolayısıyla network ağı kurulabilecek, firmalarla öğrencileri buluşturabilecek her türlü organizasyonu çok kıymetli buluyoruz. Özellikle seçkin bir insan kaynağına eğitim veren ODTÜ’de gençlerle bir araya gelecek olmaktan çok mutluyuz. Yorglass olarak istihdam kaynaklarımızı zenginleştirmeyi çok önemsiyoruz. Bunun için departmanımızda klasik personel yönetimi anlayışından çıkarak insan değeri yönetimine geçiş yaptık ve attığımız adımların çok büyük faydasını gördük. Yeteneği güçlü bir argümana dönüştürmek üzere işe alım sürecinden başlayarak tüm çalışma arkadaşlarımızın gelişimine katkı sağlamak ve geleceğin liderlerini yetiştirebilmek için kapsamlı bir mekanizma oluşturduk. Fuar vesileyle aramıza katılacak yetenekli gençlerle birlikte gelişmeyi, büyümeyi, ilham veren başarılara imza atmayı çok isteriz” şeklinde konuştu.

 

Fuar kapsamında standı ziyaret edecek gençler için YorFuture programından da bahseden Ayşe Doğruöz; bu çalışmanın bir staj programı olduğunu, faaliyet gösterdikleri tüm lokasyonlarda en donanımlı yetenekleri bünyelerine katıp geliştirdiklerini ve çalışan katılımını güçlendirdiklerini belirtti. Üniversite ve şirket iş birliği çerçevesinde öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamalarına imkân tanıdıklarını, potansiyeli ve farkındalığı yüksek adayları Yorglass ailesine dahil ettiklerini sözlerine ekleyen Ayşe Doğruöz, tüm gençleri standa beklediklerini duyurdu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni