Eski Sat Komandosu 11 bin çalışana istihdam sağlıyor

Eski Sat Komandosu 11 bin çalışana istihdam sağlıyor

 

Türkiye’de hizmet sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve dünya markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çetin Group, faaliyet gösterdiği tüm şirketlerde 25 yıldır; toplam 11 bini aşkın çalışanıyla hizmet veriyor. Şirket; hem ülke çapında hem de yurt dışında her yıl istihdam sayısını arttırarak büyüme hedeflerine; sürdürülebilir iş modelleri ile ulaşmayı amaçlıyor.

 

Çetin Group; “Güven duyan müşteri“ felsefesi ile “Güven sağlayan bir organizasyon” olarak çeyrek asırdır hizmet ve üretim faaliyetleri alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

 

İlk olarak hizmet sektöründe çalışmalarına başlayan Çetin Group, ilerleyen süreçte ise stratejik bir karar doğrultusunda üretim alanlarında yatırım yapmaya başladı. Bu şekilde de farklı sektörel yatırımların avantajları ile sürdürebilir başarıyı yakaladı. Kurulduğu yıldan itibaren 2004 yılına kadar hizmet sektöründe başarılı bir büyüme kaydeden Çetin Group, kozmetik ürünlerinin üretim ve ihracatını gerçekleştirmek amacıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde, Atak Farma Kozmetik ve Kimya A.Ş firmasını kurdu. 2008 yılında ikinci üretim tesisi olan Çemobsan Metal ve Plastik San. A.Ş ile mobilya üretimi alanında güçlü bir yer edinen Çetin Group, 2010 yılında ise Ceo İnsan Kaynakları ve Danışmanlığı şirketini hayata geçirdi. Çemobsan Metal ve Plastik San. A.Ş şirketi, 2017 yılından itibaren ihracat hedefiyle yönünü mobilya aksesuarları alanına çevirerek, yüzde 92’ye ulaşan ihracat kapasitesi ile başarılı büyümesini sürdürüyor. 

 

Sektöre yön veren bir şirket

 

Grubun amiral gemisinin güvenlik hizmetleri olduğunu anlatan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ‘’Özel güvenlik sektöründe bugün için yaklaşık 1500 şirket bulunuyor. Çetin Özel Güvenlik Hizmetleri, sektördeki yasal düzenlemeler çerçevesinde belge alan ilk şirketlerden birisi. Bununla birlikte kurulduğumuz günden bu yana yakaladığımız başarıların ardında sadece yasalar çerçevede faaliyet göstermekle yetinmeyip hem ticari hem çalışan ilişkilerinde uymaya özen gösterdiğimiz değerler yatıyor’’ dedi. 

 

Yüzde yüz yerli ve milli bir marka

 

Daima daha iyisini yapmanın peşinde koştuklarının ve bu çalışmalarıyla da sektörün geleceğini dizayn ettiklerinin altını çizen Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu alandaki stratejilerinin dayanaklarını ise şöyle açıklıyor: “Bunlardan ilki ve en önemlisi tüm yasal yükümlülükleri yerine getirmek, diğeri ise müşterilerimizi çok iyi anlayıp, doğabilecek ihtiyaçların tamamını önceden tespit edip buna göre yatırım yapmak. Burada müşteriyi anlamak ve ihtiyaçlara göre yatırım yapma noktasında 1998 yılında güvenlik hizmetleri şirketimizi kurduktan sonra 2000 yılında müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, grup şirketler olma yolunda temellerimizi atmaya karar verdik ve temizlik hizmetleri alanında Atak Tesis Yönetimi ve Servis Hizmetleri, Personel Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri alanında Çetin Grup Oto Kiralama ve Turizm Hizmetleri, Yardımcı Üretim Hizmetleri alanında Çetin Sosyal Hizmetler şirketlerini kurarak; bir işletmenin tüm fonksiyonel hizmet taleplerini karşılayabilecek kabiliyete kavuştuk. 2022 yılı itibariyle başladığımız noktadan bugüne baktığımızda tamamen yasal mevzuata uygun bir şekilde, 11 binden fazla çalışanımızla, istihdam yaratarak ülkemize katma değer sağladığımız, fonksiyonel hizmet sağlayan uluslararası kurumlarla birlikte hizmet sektörünün dinamiklerini belirleyen, yüzde yüz yerli ve milli bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz.”

 

Müşteri talepleri taviz vermeden karşılanıyor

 

Çetin Group’un müşteri taleplerini kendi vizyon, misyon ve değerlerinden taviz vermeden sektör ve ölçek fark etmeksizin karşıladığının altını çizen Ahmet Çetin, “Geniş hizmet ağımız ve faaliyet gösterdiğimiz alanlar ile günümüzde; butik işletmelerden, büyük endüstri ve enerji tesislerine, hastaneler, okullar, üniversiteler ve kampüslerden, büyük konut siteleri ve alışveriş merkezlerine, fuar festival gibi etkinlik organizasyonlarından stadyumlara, global lojistik firmalarından, hava ve deniz limanlarına kadar çeşitli ölçek ve sektördeki müşterilerimize hizmet veriyoruz. Fonksiyonel hizmetler alanında şirketlerimizi kurup büyütürken, farklı bir alana yatırım yapmak başarımızı perçinleyen en önemli kararımız oldu’’ dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni