Dünyanın Trend Otoritesi Çocuk Modasını İstanbul’da Açıklıyor

Dünyanın lider trend öngörü firması İngiliz WGSN, 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri fuarı bünyesinde düzenlenecek Sonbahar/Kış 2023 sezonu bebek-çocuk ürünlerindeki trendleri aktaracağı çok özel bir seminere hazırlanıyor. Hem sektörü hem de modaseverleri yakından ilgilendiren seminer 9 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Çocuk modasının kalbi 7-10 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı – CBME Türkiye’de atacak.   Eş zamanlı olarak birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan uluslararası fuar, dünya genelinde moda ve stil endüstrisine hizmet veren trend araştırma, analiz ve bilgi servisi WGSN tarafından verilecek özel bir seminere de sahne olacak. 

 

Katılımcıların kayıt sonrası katılabilecekleri, Sonbahar/Kış 2023 sezonu anne, bebek ve çocuk ürünleri trendlerinin paylaşılacağı etkinlik, fuarın üçüncü günü olan 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Sunumun ardından soru cevap bölümünün de olduğu WGSN Çocuk Trendleri seminerine, firmasının gelecek vizyonu oluşturmasına yardımcı olacak tüyoları öğrenmek isteyen yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

 

“Yerli Firmalara Dünya Moda Yarışında Avantaj Sağlıyor”

 

Fuarcılığın sadece ticaret odaklı olmadığını, aynı zamanda da sektörel gelişmelerin takibi için önemli bir platform olduğunu dile getiren 40. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Fuar kapsamında sektörün sürdürülebilirliğine katkı sağlamak ve aynı zamanda rehberlik etmek üzere, küresel gelişmeler ışığında her yıl birbirinden zengin içeriklerin yer aldığı etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl da WSGN, fuarımızda önemli bir sunuma imza atacak. Sonbahar/Kış 2023 çocuk modası trendlerinin açıklanacağı bu seminerle birlikte yerli firmalarımız koleksiyonlarını sergilemekle birlikte dünya modasıyla yarışlarında da önemli bir fayda elde etmiş olacak” dedi.

 

Farklı renk kombinasyonları çocuk giyim trendi için belirleyici bir nitelik oluştururken, pek çok tasarım çocukların hayal dünyasına uygun bir tarzla yeniden üretiliyor. WGSN; Sonbahar/Kış 2023 sezonu çocuk trendlerine dair önemli bilgileri paylaşacağı sunumda trendleri açıklarken; renk, desen, kumaş, hazır giyim ve aksesuar gibi birçok alanda ilham verici bilgiler sunacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni