Dünya Kupası maçlarının heyecanı MediaMarkt'ta

MediaMarkt, Dünya Kupası finallerinin heyecanını Ersin Düzen moderatörlüğünde, Yılmaz Vural ve Tümer Metin’in yorumlarıyla 90+10 programında sürdürüyor. Üçüncülük ve final maçları öncesi, devre arası ve sonrasında yayınlanacak program, MediaMarkt’ın YouTube kanalında yer alıyor.

 

7’den 70’e her yaştan tüketiciye hitap eden MediaMarkt, sporseverlerin en önemli gündemlerinden Dünya Kupası’na özel yayın serisi başlatıyor. MediaMarkt’ın YouTube kanalında üçüncülük ve final maçları öncesi, devre arası ve maç sonrasında gerçekleştirilecek yayında turnuvanın nabzı tutulacak, maçların öne çıkan başlıkları ve kritik anları masaya yatırılacak. 

 

MediaMarkt’ın 90+10 programında yorumcu olarak futbolseverlerin yakından takip ettiği isimler bulunuyor. Ersin Düzen’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek yayınlarda yorumcu olarak da Yılmaz Vural ve Tümer Metin yer alacak.

 

Büyük turnuvaya özel indirim

MediaMarkt, bu özel futbol şöleni için yeni bir indirim de başlattı. 19 Aralık tarihine kadar mediamarkt.com.tr’den yapılacak seçili televizyon ve soundbar alışverişlerinde yüzde 10 indirim uygulanacak. Tüketicilerin indirimden yararlanması için MediaMarkt CLUB üyesi olması ve indirim kodu kısmına “FUTBOL90+10” kupon kodunu girmesi gerekiyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni