Mehmed Amcalarından Ilgazlı Çocuklara Okuma Yazma Seti

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla Ilgaz’da Belediye Başkanı Mehmed Öztürk tarafından ilçedeki tüm ilkokullarda, 1. sınıfa yeni başlayan çocuklara OKUMA YAZMA SETİ dağıtıldı.

 

Dağıtım sırasında Başkan Öztürk’e Ilgaz Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Belediye Meclis Üyelerinden İsmail Demirci, Ilgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Bahçeci, Ilgaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerden Enver Alaca eşlik etti.

 

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk:

“Geçmiş yıllarda olduğu gibi eğitime desteğimiz bu eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Daha önceki yıllarda Ilgaz’da okuyan ve merkezi sınavlara hazırlanan tüm çocuklarımıza öğretmenlerimizin seçtiği yayınlardan oluşan kaynak kitap ve 6’lı deneme sınav setleriyle anasınıfında okuyan çocuklarımıza boyama kitapları ve kırtasiye setlerini hediye etmiştik.

 

Bu yıl ilk defa okula başlayan 1. Sınıf öğrencilerimize okuma-yazmayı daha kolay öğrenmelerini sağlayacak OKUMA YAZMA SETİ hediye ettik. Yeni eğitim öğretim yılında tüm çocuklarımıza zihin açıklığı diliyor, öğretmenleriyle beraber başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

 

Eğitimi ilçemiz genelinde her kademe ve sınıfta desteklemeye devam edeceğiz. Ilgaz’ımızı Bilim, Sanat ve Kültür şehri haline getirme noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni